Heeft u geen of weinig ervaring of wilt u een volledig verzorgd weekend weg? Tornado Yachting biedt u meerdere mogelijkheden met betrekking tot schippers.

Vaartraining

Heeft u een boot gehuurd, maar heeft u niet voldoende vertrouwen om veilig te gaan varen?
Dit is een 3 uur durende cursus aan het begin van uw vaarvakantie waarin u samen met een instructeur het water op gaat om te oefenen met manoeuvreren en aan- en afmeren. Deze trainingen worden verzorgd aan boord van onze motor- of zeiljachten door veiligervaren.nl.

Geheel verzorgd weekend weg

Samen met vrienden of familie een geheel verzorgd weekend weg behoort ook tot de mogelijkheden. Tijdens de volledige huurperiode zal er een crew bestaande uit een ervaren schipper (Evert) en Purser/ass schipper (Noëlle).
Inhuur all-inclusive vaarvakantie betekent dat de crew in te huren is om geheel de gasten aan boord te ontzorgen aangaande bemanning; schipper, assistent schipper, cateraar/kok (ontbijt, lunch, borrel en diner), bevoorraden schip, geselecteerde vaarroutes en zeilinstructies. Catering wordt ingekocht op aantal personen en menukeuzes met de daarbij behorende wijn en frisdrank.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.