Tornado Yachting geeft u de mogelijkheid om vrijwel nieuwe motorboten / motorjachten en zeilboten / zeiljachten te huren en is in Nederland, België en Luxemburg de importeur van Delphia Yachts. Ook is Tornado Yachting partner van Jeanneau zeiljachten. De huurvloot is tegelijkertijd onze showroom dus u huurt altijd verzekerd een “nieuw” en net schip van recent bouwjaar!

Makkum ligt op 20 minuten van de sluizen Kornwerderzand, zo heeft u de Waddenzee ook voor een weekend al binnen vaarbereik. Even een weekend of midweek naar Texel, Vlieland of Terschelling. Gewoon doen!

Het huren bij Tornado Yachting

Vanuit onze haven met ontvangstruimte luxe toiletten en douches op eigen terrein heeft u in Makkum al direct het echte vakantiegevoel. Veel huurders verblijven de eerste of de laatste nacht graag in onze haven. Er is een afgesloten parkeerterrein, handige bagage wagentjes en een kopje koffie staat altijd voor u klaar. Het oude dorpcentrum met terrasjes en restaurants zijn op loopafstand, maar ook op het strand van Makkum met de vele surfers is het gezellig een terrasjes te pakken.

Verhuur haven Tornado Yachting

Verhuur haven Tornado Yachting Makkum

Voor ieder een boot

Wij hebben een voor Nederland unieke huur vloot van zeil- en motorjachten. Sportieve kajuitzeiljachten van 9 tot 12 meter (29 tot 40 voet) kielmidzwaard en zwaard, droogvallers voor de Waddenzee. Maar vergeet ook niet de Friese meren, binnen 10 minuten bent u bij de sluis van Makkum en de Friese meren liggen voor u open. Een van onze motorjachten is een Delphia Escape 1080S (bouwjaar 2018). Het unieke aan dit schip is dat u een B-gecertificeert motorjacht kunt huren, ofwel deze is geschikt voor Waddenzee en zelfs Noordzee.

Delphia BluEscape 1200 in Makkum

Delphia BluEscape 1200

Ontspanning zonder sores

Heerlijk varen op een nieuw schip zonder de sores van winterstalling, verzekeringen en ander onderhoud. Ook tijdens uw vakantie heeft u geen zorgen door onze 24 uurs service dienst, ook in de weekenden, zullen we u altijd snel te woord staan bij alle mogelijke vragen of een eventueele onduidelijkheid of pechgeval. Dat is onze bedrijfsfilosofie.

Tornado-Sailing maakt gebruik van de huurvoorwaarden van de Hiswa vereniging.

We zien u graag ook volgend jaar weer terug.