7 juni 2024

Feestelijk nieuws! Tornado Yachting is nu de officiële dealer van Nautic Yachts!

Met deze nieuwe samenwerking breiden we ons assortiment uit, zodat we nog meer mensen kunnen helpen hun watersportdromen te verwezenlijken.

Nautic Yachts staat bekend om het produceren van moderne motorjachten die zeewaardig en functioneel ontworpen zijn voor universeel gebruik.

Bij Tornado Yachting introduceren we de NAUTIC 880, 990, 990 Neon en 990 Open.

De NAUTIC-serie is bij ons volledig naar eigen wens samen te stellen, van interieur tot motoropties. Met de NAUTIC-modellen heeft u de mogelijkheid om buitenboordmotoren te installeren met een vermogen van 60 tot wel 300 pk. We hebben ze hieronder op een rijtje gezet.

De NAUTIC 880 is het nieuwste model in de categorie gesloten kajuitcruisers. Dit jacht is veilig, functioneel ontworpen en heeft technische kenmerken en compacte afmetingen die zorgen voor gemakkelijke bediening en veilige reizen. Het is perfect voor dagelijkse tochten.
880

De NAUTIC 990, een moderne dagcruiser, valt op door zijn gedurfde uitstraling. Het ontwerp is veilig en comfortabel, met goed doordachte oplossingen die zorgen voor comfortabele meerdaagse tochten.

880

De NAUTIC 990 Open combineert een sportief uiterlijk met comfort en luxe. Dit motorjacht biedt een perfecte balans tussen wateroppervlak en een gevoel van vrijheid, ideaal voor korte uitstapjes, weekenden en zelfs vakanties.
880

De NAUTIC 990 Neon, een moderne dagcruiser met klassiek dak, heeft een innovatief cockpitconcept dat een ongewoon gevoel van ruimte biedt.880

Bij Tornado Yachting helpen we graag bij het waarmaken van watersportdromen! Met de toevoeging van Nautic Yachts aan ons assortiment, worden dromen werkelijkheid.

Bent u benieuwd naar onze Nautic Yachts? Wij ontvangen u graag bij ons in de haven!