14 juni 2024

Op 29 en 30 juni 2024 vindt het grootste elektrisch proefvaart evenement van Nederland plaats: de Duurzaam Varen Dagen.

Dit jaar belooft het evenement, georganiseerd door de Coalitie Duurzaam Varen, een spectaculaire showcase te worden van de nieuwste innovaties in elektrisch varen.

En wij zijn erbij met een primeur! Voor het eerst in Nederland presenteren wij u de Delphia 10 LoungeTop, een 100% elektrische lounge boot die garant staat voor de ultieme vaarervaring.

 

Beleef de Delphia 10 LoungeTop!

De Delphia 10 LoungeTop combineert het gevoel van een open boot met een effectieve bescherming tegen de elementen. Het ontwerp van Vripack Yacht Design creëert een naadloze verbinding tussen buiten en binnen, zodat u kunt genieten van luxe cabines en een ruim achterdek. Met een zonnedek op de boeg en een grote sociale ruimte met comfortabele rondzit aan de achterkant, biedt de LoungeTop alles wat u nodig hebt voor een ontspannen dag op het water. Het achterdek is uitgerust met een buitenkeuken, perfect voor het bereiden van heerlijke gerechten. Daarnaast beschikt de LoungeTop over twee tafels, ideaal voor eten, drinken en gezelligheid. Dankzij de “hardtop” bent u beschermd tegen de zon en regen, en het vlakke vloeroppervlak maakt het bewegen aan boord gemakkelijk en comfortabel.

 

Ontdek elektrisch varen zelf

Tijdens de Duurzaam Varen Dagen kunt u op verschillende boten proefvaren, variërend van sloepjes voor op de grachten tot sportieve boten voor op de plassen, zoals onze LoungeTop.

Het evenement biedt een unieke kans om de kracht en prestaties van elektrische en duurzame boten zelf te ontdekken.

Wilt u meer weten over hoe elektrisch varen schoner, stiller en leuker is?

Kom dan naar de Duurzaam Varen Dagen op 29 en 30 juni 2024, van 11:00 tot 16:00 uur, op de Kop Van Java in Amsterdam.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen de toekomst van duurzaam varen te verkennen.

 

Zien wij u ook op de Duurzaam Varen Dagen?

> Meld u hier aan!

Datum: 29 & 30 juni 2024

Tijd: 11:00 – 16:00

Locatie: Kop Van Java, Amsterdam

 

Klik op het logo voor meer informatie:

Coalitie Duurzaam Varen