8 december 2021

Seizoen 2022

De vloot

Ook komend seizoen kunt u weer bij Tornado Yachting voor een onvergetelijke vakantie op onze schepen. Voor komend seizoen wordt onze vloot weer uitgebreid met een aantal nieuwe schepen: de Delphia Bluescape 1200 Flybridge en de Cobra Seamaster 45. Beide schepen zijn uitgevoerd met een flybridge optie waardoor u optimaal kunt genieten door de combinatie van zowel binnen als buiten sturen en leven.

Vroegboekers

Voor iedereen die er op-tijd bij wil zijn hebben wij ook dit jaar weer 10% vroegboekkorting wanneer u het schip boekt vóór 01-01-2022. Toch net te laat? Tot en met 31-01-2022 hebben wij nog 5% vroegboekkorting.

boekingsprogramma

Als team zijn wij achter de schermen altijd druk bezig om te zorgen dat uw vakantie optimaal kan verlopen ook het proces voorafgaande aan uw boeking is van groot belang. Vandaar dat wij bezig zijn met de overstap naar een nieuw en fris boekingsprogramma. Op het moment van schrijven wordt het systeem ingericht, binnenkort zullen de wijzigingen ook zichtbaar zijn op onze website en zal u uiteraard op de hoogte worden gebracht over de wijzigingen.