10 mei 2020

De Delphia 47 “Eye Catcher” is het grootste schip in onze verhuurvloot. Het schip is voorzien van alle luxe zoals airconditioning, wasmachine, droger, generator, rol-grootzeil en zelf kerende fok. Het schip heeft dankzij de donkergrijze romp en teak-dek een zeer luxe uitstraling. Tijdens het varen of in de haven kunt u genieten van al het comfort zoals een bimini, (volledig kuip overdekkend) luxe kuipkussens en een groot zonnebad op het middendek.

De “Eyecatcher” is zowel geschikt voor een zorgeloze vakantie met het gezin als voor een vergadering op het water. In de salon bevind zich een uitklapbare tafel waar u met 10 personen nog comfortabel om heen kunt zitten. De eigenaarshut bevindt zich in de voorzijde van het schip en is uitgerust met een eigen natte cel met aparte douchecel. Achter bevinden zich nog 2 cabines welke beide beschikken over een breed en lang tweepersoonsbed. Ook bevindt zich hier een 2 natte cel met elektrisch toilet, aparte douchecel en de was-droog combinatie.

De combinatie van een kielmidzwaard met dubbel roerblad heeft de “Eye Catcher” een minimale diepgang van slechts 1.25 m! Laat u vervolgens het zwaard zakken dan komt het schip op een maximale diepgang van 2.25 m. Dankzij de minimale diepgang is het met dit schip zelfs mogelijk om de binnenwateren van Friesland te ontdekken maar ook droogvallen is met dit schip geen enkel probleem.

Bel of mail voor de mogelijkheden.