25 maart 2024

Wij heten u van harte welkom op onze nieuwe site!
Tornado Sailing gaat een nieuwe koers varen en transformeert naar Tornado Yachting! Een verandering die onze oorsprong omarmt, maar ook de evolutie van de watersport en onze eigen reis als toegewijd team van zeil- en motorjacht liefhebbers weerspiegelt.


Sinds 1992

Sinds de oprichting in 1992 en de overname van Jurre-Jan Muurling in 2012 hebben we de zeilwereld in Nederland verrijkt en zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd begrip. Tornado, oorspronkelijk gefundeerd op zeilboten, heeft een rijke geschiedenis van passie, vakmanschap en onvergetelijke avonturen.

Hoewel onze naam verandert, blijven wij onveranderd. Onze passie voor luxe zeiljachten en motorjachten blijft hetzelfde. Of het nu gaat om het huren van onze prachtige vloot voor onvergetelijke vakanties, de aanschaf van nieuwe schepen, of het zorgvuldig bemiddelen van uw waardevolle schip, bij Tornado Yachting blijven we vastbesloten om aan al uw behoeften te voldoen met onze onveranderde toewijding en service.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze haven om ons nieuwe logo te bewonderen. Maar bovenal, nodigen we u uit om samen met ons nieuwe avonturen op het water te beleven!
Laten we samen het glas heffen op een veelbelovende toekomst!

Vriendelijke groeten,

Jurre-Jan Muurling en het team Tornado Yachting