17 maart 2020

Veelgestelde vragen over corona

Goed nieuws, want we zijn open (echter wel op afspraak). We begrijpen dat de ontwikkelingen rondom het coronavirus voor onduidelijkheid zorgen over wat wel en niet kan of mag. Natuurlijk vinden we de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers prioriteit. Uiteraard volgen we de voorschriften van de RIVM, HISWA-RECRON en rijksoverheid op.

> Gedurende de periode t/m 6 april zijn wij uitsluitend te bezoeken op afspraak (met huurders nemen wij contact op om uw komst af te stemmen), wij willen graag samen met u kijken naar het tijdstip/de noodzaak van uw bezoek en mogelijkheden om bijvoorbeeld telefonisch of via Face-time te communiceren.

> Binnen ons hele bedrijf, zowel voor als achter de schermen, volgen we de richtlijnen van het RIVM, HISWA-RECRON en de GGD. Dit houdt onder andere in dat we contactloos begroeten en zowel onderling als met onze klanten 1,5 meter afstand bewaren.

> We hebben extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures. Denk bijvoorbeeld aan het extra schoonmaken van de balies, pinapparaten en deurklinken. Hetzelfde geldt voor onze huurschepen die gebruikt worden.

> Ook wanneer we aan uw schip werken, nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Bij het te water laten van uw schip en/of voorbereidende werkzaamheden is het tijdelijk niet mogelijk om aanwezig te zijn.

> We zien er uiteraard streng op toe dat medewerkers thuis blijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Op deze wijze blijven we in staat uw onze vertrouwde service te leveren.

> Bij het afrekenen vragen wij u gebruik te maken van de pin en niet met contant geld te betalen.

Tevens verwijzen wij u naar onze flyer welke is samengesteld met HISWA-RECRON (zie onderstaand bericht).

Hartelijke groet,

Team Tornado Yachting Makkum

Corona Tornado Yachting Makkum