14 oktober 2023

4 november: Ontdek de 3B’s van Boten, Bier en Bitterballen met Tornado Yachting

Het is tijd om je agenda vrij te maken, want op 4 november staat er een evenement gepland dat je niet wilt missen! Tornado Yachting nodigt jou en alle watersportliefhebbers uit om samen te komen voor een gezellige dag. Onder de naam “Bitterbal en Boot”, belooft dit een onvergetelijke dag te worden.

Wat kun je verwachten
Een mooi aanbod aan boten: Tornado Yachting zet op deze dag een fraaie line-up van boten neer. Van de luxueuze Delphia-modellen tot de unieke Cobra-vaartuigen, dit is de kans om ze van dichtbij te bewonderen.

Delphia 10 Sedan
Delphia 10 Lounge
Delphia 11 Sedan
Delphia 12 Sedan
Delphia 12 Fly

Cobra Futura 36
Cobra Futura 40
Cobra Seamaster 45

Ontspan met een koud biertje
Geniet van de ongedwongen sfeer terwijl je ontspant met een verfrissend biertje in de hand. Maak kennis met de enthousiaste crew van Tornado Yachting en deel verhalen over avonturen op het water.

Verleidelijke bitterballen
Wat is een Nederlands watersportevenement zonder de heerlijke bitterballen? Laat je smaakpapillen dansen terwijl je geniet van deze lekkernijen.
Tornado Yachting staat klaar om je te verwelkomen en al je vragen te beantwoorden. Of je nu een doorgewinterde watersporter bent, net begint met varen of gewoon nieuwsgierig bent naar de wereld van watersport, iedereen is welkom!

Waar en Wanneer
Tornado Yachting,
De Stienplaat 5, 8754 HE Makkum

Zaterdag 4 november
Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Dus, waar wacht je nog op? Zet deze datum in je agenda en meld je aan via info@tornadoyachting.nl om je aanwezigheid te bevestigen.