Nautic Yachts Nautic 990neon
prijs op aanvraag
met zijn klassieke dak en zijn innovatieve cockpit geeft dat het een uniek uiterlijk. De Neon voldoet ook aan alle veiligheid eisen.

De Nautic 990neon maakt zijn primeur bij Tornado Yachting!

De NAUTIC Yachts 990Neon is een luxe yacht gebouwd op Ruimte en Comfort 

Met NAUTIC 990Neon wanneer uw aan boord stapt vind uw meteen het grote zwemplateau waar uw vele wateractiviteiten kunt beleven. Indien uw verder meeloopt vind uw de cockpit daar kunt uw gezamelijk met uw medereizigers genieten van het uitzicht over de schone natuur. Op de boeg is een zonnedek gecombineerd met een bankje hier kunt uw genieten van de UV straling op het lichaam.

 

Als we naar binnen gaan vinden we bij de eerste deur links de eerste slaapkamer in de kamer is een tweepersoonsbed te vinden met een opbergkast. als uw naar de overkant loopt vindt uw daar de badkamer met een toilet, douche en een wasbak. wanneer uw naar rechts loopt vind uw daar de keuken deze keuken geeft uw de ruimte om uw eten te kunnen bereiden, onder de keuken is er een mogelijkheid voor meer opslag ruimte of uw keukenapparatuur. achter uw ziet uw een eettafel die de mogelijkheid geeft om omgebouwd te kunnen worden naar een derde bed. Indien we helemaal naar achteren gaan vinden we daar de master bedroom met een ruim tweepersoonsbed vanuit uw bed kunt uw genieten van de natuur, Er is ook nog een kast voor opbergruimte.

Deze cruiser kan een maximaal gewicht aan van 3400 kg en heeft een minimaal motorvermogen nodig van 60 pk en kan maximaal een 300pk motor. Met een lengte van negen meter en een breedte van drie meter, Is de NEON 990 is de perfecte plek om de wereld op je eigen manier te ontdekken. Vooral met de Comfort die de NAUTIC 990Neon geeft. De NAUTIC 990Neon heeft een uniek cockpitconcept dat je een ongekend gevoel van Ruimte geeft, waardoor elke reis een belevenis wordt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bij Tornado Yachting helpen wij u graag in de reis naar uw droomjacht!
 

De Nautic 990 is beschikbaar in 3 verschillende uitvoeringen!

990: is een moderne cruiser voor dagelijks gebruik die indruk maakt met zijn roofzuchtige uiterlijk.

Een veilig en comfortabel ontwerp en doordachte oplossingen zorgen voor comfortabele meerdaagse reizen.

990open: is de essentie van vrijheid en levensvreugde, ontworpen zonder compromissen voor een extravagante klant die van het moment geniet. 

Deze prachtige motorboot combineert perfect waterruimte met een gevoel van vrijheid boven het hoofd.

990neon: is een moderne dagelijkse cruiser met een klassiek dak. Het innovatieve concept van de cockpit geeft een gevoel van ongewone ruimtelijkheid.

De NEON voldoet aan alle veiligheidseisen van de ontwerpclassificatie B/C en is ideaal voor meerdaagse comfortabele reizen.

 

Design en ontwerp door  Nautic Yachts

Zien we u binnenkort? Neem gerust contact met ons op!

Algemeen

Werf:
Nautic Yachts
CE:
C
C7, B5
CE max motor:
115 pk
Rompvorm:
V-bodem
Dek en opbouw materiaal:
Polyester
Kuip:
Middenkuip
Open Kuip (OK):
Doorvaarthoogte normaal:
2,85 m
Diepgang:
51 cm
Besturing:
Stuurwiel
Plek besturing:
Binnen
Roer:
Enkel
Kiel/zwaard:
Vaste kiel
Bediening variabele driftbeperking:
Handmatig

Accommodatie

Eethoek:
Hutten:
2
Slaapplaatsen:
Vast: 2 Extra: 1
Type interieur:
Modern, licht
Toiletten:
1