Bekijk verhuur aanbod

Jachtverhuur in Friesland

Bent u opzoek naar een goede jachtverhuur in Friesland? Tornado Yachting Makkum heeft een breed aanbod van zeiljachten en motorjachten. Bij ons bent u verzekerd van een nieuw schip die van alle luxe is voorzien. Bij jachtverhuur wordt vaak alleen gedacht aan vakantie echter zien wij ook steeds meer vergaderingen en trainingen die worden gehouden op een van onze jachten.

Zo is onze Lagoon 40 ‘Double U’ niet alleen geschikt om heerlijk mee te zeilen maar dankzij de vele leefruimte heeft u hier de mogelijkheid om met een grote groep vakantie te vieren of een vergadering op een bijzonder locatie te organiseren. Dit jacht is voorzien van 4 cabines, 2 badkamers, een ruime zithoek (binnen en buiten) en grote keuken. Het helmstation is met enkele treden gemakkelijk te betreden vanuit de leefruimte en door de brede gangboorden zijn alle vier hoeken van het schip goed te bereiken om zo het overzicht te hebben met aanmeren. Kortom, genoeg comfort voor een een plezierige vakantie met een grote groep. Uiteraard is dit jacht ook uitermate geschikt voor een vakantie door Friesland, IJsselmeer of Waddenzee!

Ook liggen er motorjachten in onze jachtverhuur. Bijvoorbeeld de Delphia escape 1150V ‘Noorderhaaks’, dit luxe nieuwe schip heeft dankzij het ingenieuze ontwerp de beschikking over twee zeer royale slaapkamers, twee elektrische toiletten en twee douches. De kuip en salon liggen op gelijke hoogte waardoor het een ruimte wordt. In de salon bevind zich een groot elektrisch schuifdak waardoor er ruim voldoende zon en frisse lucht in de salon kan komen.

Wat Tornado Yachting Makkum bijzonder maakt als jachtverhuur in Friesland is dat wij u een aanbod bieden van nieuwe schepen. De schepen dienen voor ons ook als showroom van het merk Delphia en Jeanneau. Dit betekend dat de schepen ten alle tijden tiptop in orde zijn en dat u in de nieuwste modellen van Jeanneau en Delphia kunt rondvaren. Zo is de Jeanneau SO 349 “Drift” van het bouwjaar 2020 en is de “Noorderhaaks” pas in de zomer van 2021 te water gelaten!

Bekijk ons volledige aanbod

Bekijk verhuur aanbod