Delphia Yachts | Benelux

In 1990 werd Delphia Yachts gelanceerd door de Poolse broers Piotr en Wojciech Kot. Sindsdien heeft Delphia Yachts een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels is het de grootste bouwer van luxe jachten in Polen, met een product range bestaande uit zeil- en motorjachten tussen de 7- en 15 meter lengte.

Het bouwproces dat hiermee gemoeid is is enorm complex en vereist gespecialiseerde technische kennis. Delphia Yachts heeft de kennis, ervaring en de geavanceerde technologie die noodzakelijk is om jachten te bouwen van de hoogste kwaliteit. Bovendien staat de jachten van Delphia bekend om hun comfort, hetgeen bijdraagt aan het algehele gevoel van luxe.

delphia-yachts

Delphia Yachts & de techniek

Bij het ontwerpproces en de productie van de Delphia jachten wordt gebruik gemaakt van geavanceerde computer software en hight-tech apparatuur, zoals een CNC. Het technische team zorgt voor het minutieuze voorbereidingsproces en bij de uiteindelijke fabricage wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen. Daarnaast is er een langlopende samenwerking met “the Ship Design and Research Centre”, waar alle prototypes uitvoerig worden getest op eventuele gebreken.

Delphia yachts

Delphia Yachts & duurzaamheid

Door gebruik te maken van de modernste productietechnieken, is Delphia in staat om topkwaliteit jachten te produceren tegen zeer concurrerende prijzen. Daarnaast is aan alles gedacht om het productieproces zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk te laten verlopen.

Sinds 2002 wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijke componenten en materialen, zoals onder andere het “Low Styrene Emissio hars”.

Delphia Yachts & oog voor detail

Nieuwe jachtconcepten beginnen altijd met de eerste schetsen. Vervolgens wordt de vorm van de romp afgestemd op de beste performance. Daarna worden er besluiten genomen over het dek en het interieur van de jacht. Als deze processen wordt met de grootst mogelijk zorg en met oog voor detail uitgevoerd.

delphia-yachts
” A cubic metre of water weighs a metric tonne. Sometimes, in the open sea, tens of cubic metres pour over the deck. This is why the structure of the hull must be the strongest link in the system to ensure safety of the crew. Whenever I work on a new Delphia model, I cannot stop thinking about this. However, I never forget that sailing is to be a pleasure to begin with.”

Delphia yachts