Delphia | Tornado Yachting

Delphia Yachts is in 1990 gelanceerd door de gebroeders Wojciech en Piotr Kot. Vanaf die tijd zijn ze uitgegroeid tot de grootste bouwer van luxe jachten in Polen, met een product range bestaande uit jachten tussen de 7- en 15 meter lengte.

Het bouwproces is enorm complex en vereist gespecialiseerde technische kennis. Delphia heeft de know-how, ervaring en de geavanceerde technologie die noodzakelijk is om jachten te bouwen van de hoogste kwaliteit én met het hoogste comfort.

delphia

Techniek

Bij het ontwerpen van deze jachten wordt gebruik gemaakt van state-of-the-art computer software en hight-tech apparatuur, zoals een CNC. Het technische team zorgt voor de zorgvuldige voorbereiding en voor het constructieproces wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen. Daarnaast wordt er sinds jaar en dag samengewerkt met “the Ship Design and Research Centre”, waar alle prototypes uitvoerig worden getest.

delphia

Duurzaam

Dankzij moderne productietechnieken, is Delphia in staat om topkwaliteit jachten aan te bieden tegen zeer concurrerende prijzen. Daarnaast is alles in het werk gesteld om het productieproces zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk te laten verlopen.

Sinds 2002 wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijke componenten en materialen, zoals onder andere het “Low Styrene Emissio hars”.

Delphia Dealer

Delphia Importeur

Delphia Nederland

Delphia Yachts

delphia