Bekijk verhuur aanbod

Bootverhuur Friesland

Welkom bij Tornado Yachting Makkum de bootverhuur van Friesland. Onze verhuur vloot bestaat uit nieuwe motor- en zeilboten die zowel in Friesland als op het IJsselmeer of Waddenzee kunnen varen. De verhuur van onze boten gebeurt vanuit het Friese dorp Makkum, gelegen op de kruising van drie belangrijke watersport gebieden in Nederland.

Bootverhuur Friesland

Binnen 10 minuten vanuit onze haven bent u door de sluis naar de Friese kanalen en meren, slechts 2 uren varen tot de stad Bolsward. Binnen slechts 5 minuten kiest u voor het ruimere water en bent u op het grootste meer van Nederland, het IJsselmeer. Vanuit hier kunt u eenvoudig oversteken naar, Lelystad, Enkhuizen, Medemblik of langs de kust naar Hindeloopen, Workum of Stavoren.

Na een kleine 30 minuten varen ligt u met de boot in de Lorentz-sluis op weg naar de Waddenzee. Nadat u door de sluis heen bent komt u in een gebied wat ruimte, rust en natuur uitademt. De Waddenzee behoort tot het UNESCO werelderfgoed en is een bijzonder stuk natuur. Met onze zeilboten is het mogelijk om op de vele zandplaten droog te vallen tussen de zeehonden!

De boten in onze verhuur beschikken allemaal over een plotter, kachel en de benodigde inventaris. U bent dus verzekerd van een zorgeloze vakantie op het water in of buiten Friesland. Bijvoorbeeld onze Jeanneau 319 deze boot beschikt over een kielmidzwaard, boegschroef, stuurwiel, dubbel roerblad, Webasto diesel kachel, touchscreen kaartplotter, rolfok, grootzeil met lazy-bag en een zeer royale kuip welke eenvoudig af te sluiten is met het neerklapbare zwemplateau.

De bootverhuur vanuit Friesland is de afgelopen jaren flink aan het veranderen. Waar men vroeger met 4 personen op een open boot met een tent op vakantie ging wordt nu veel vaker de keuze gemaakt voor een luxer schip met meer mogelijkheden. Of je nu kiest voor een zeilboot of een motorboot Tornado Yachting Makkum geeft u graag een aanbod van de vele mogelijkheden.

Huurvoorwaarden

Hiswa Huurvoorwaarden


Aanvullende huurvoorwaarden

Bekijk ons volledige aanbod

Bekijk verhuur aanbod